Bakan Eker hakkındaki gensoru önergesine ret

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Ekim 2012 18:01, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58

TBMM Genel Kurulu'nda, CHP'nin, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker hakkında verdiği gensoru önergesinin gündeme alınması kabul edilmedi.

Gensoru önergesinin reddedilmesinin ardından, TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu, alının karar gereğince yarın saat 14.00'de toplanmak üzere birleşimi kapattı.


TBMM Genel Kurulu, bugün, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker hakkında verilen gensoru önergesinin gündeme alınıp alınmayacağına ilişkin görüşmelerin bitimine kadar çalışacak.

TBMM Genel Kurulu, TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu başkanlığında toplandı.

Mumcu, gündeme geçmeden 3 milletvekiline Gündemdışı söz verdi.

Daha sonra AK Parti'nin çalışma saatlerini yeniden düzenleyen grup önerisi ele alındı.

Kabul edilen öneriye göre, Genel Kurul, bugün, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker hakkında verilen gensoru önergesinin gündeme alınıp alınmayacağına ilişkin görüşmelerin bitimine kadar çalışacak.

Genel Kurul yarın görüşmeleri yarım kalan Toplu İş İlişkileri Kanun Tasarısı'nın, Perşembe günü de EXPO 2016 Antalya Kanunu Tasarısı'nın bitimine kadar çalışacak.

Ayrıca, Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu Tasarısı ile bazı uluslararası anlaşmalar da ön sıralara alındı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop'un Anayasa Komisyonu'ndan, AK Parti Şanlıurfa Mehmet Kasım Gülpınar'ın Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonun'dan, AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı'nın AB Uyum Komisyonu'ndan istifa ettiklerine ilişkin yazılar Genel Kurul'da okunarak milletvekillerini bilgisine sunuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber