ÖMSS kadrolarının arttırılmasını görüştük

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Bakanlar Kurulu'nda ÖMSS kadrolarının arttırılması konusunu görüştük. Endişeleri ve talepleri değerlendirdik.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 30 Ocak 2013 14:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
ÖMSS kadrolarının arttırılmasını görüştük

Özellikle de ÖMSS kadrolarının artış yapılması hususu üzerinde çok durduk" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, önceden duyurduğu gün ve saatte kendisine gelen soruları sosyal medya Twitter aracılığıyla cevapladı. Twitter üzerindeki takipçilerinden Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) kadrolarıyla ilgili çok soru aldığını belirten Şahin, "Emin olun hepsini dikkate alıyoruz. Sizin derdiniz bizim derdimiz. Geçtiğimiz Bakanlar Kurulunda ÖMSS kadrolarının arttırılması konusunu görüştük. Endişelerinizi ve taleplerinizi değerlendirdik. Özellikle de ÖMSS kadrolarının artış yapılması hususu üzerinde çok durduk" açıklamasını yaptı.


*2013 ÖMSS kadroları açıklandı


Bakan Şahin, bir takipçisinin "Sayın Bakanım 3 çocuklu aile teşvik ediliyor ancak 5 çocuğum var ilgilenen yok. Eşim işsiz, eğitim yardımı bile alamıyorum yardım edin" çağrısına ise, "Size göndereceğim. Direk mesaj kısmındaki e-posta adresine konunuzu yazarsanız sevinirim" karşılığını verdi. Şahin ayrıca, aile danışmanlığına ilişkin bir soru üzerine ise, "Maalesef aile danışmanı olarak şimdiye kadar bir alım yapılmadı. Böyle bir planlamamız da yok" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber