120 aday mağdur oldu. 8 aydır sonuç bekliyorlar

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası memur, güvenlikçi ve engelli personel alım işlemlerini hala sonuçlandırmadı.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 13 Şubat 2013 13:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
120 aday mağdur oldu. 8 aydır sonuç bekliyorlar

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Ağustos 2012'de verdiği ilan ile uzman, denetçi, memur, güvenlikçi ve engelli personel alacağını duyurdu. İlanı incelemek için tıklayınız.

Eylül ayında başlayan alım süreci tam olarak sona ermedi. Uzman ve denetçi adayları için yapılan mülakat 15 gün içinde sonuçlandırılırken memur, güvenlikçi ve engelli personel için 2 Ocak 2013'te gerçekleştirilen mülakatın sonuçları ise hala açıklanmadı.

Mülakatı geçip geçemedikleri konusundaki belirsizliğin bir an önce netleşmesini bekleyen 120 aday "Tamam beklemek zorundayız ama artık aileleri bile inandıramıyoruz. -Olmamıştır senin o iş, sen bizi kandırıyorsun- gibi tepkiler alıyoruz. Kim inanır ki 8 aydır devam eden bir sürece" diyerek kaygılarını dile getirmektedirler.

Ayrıca, adayların telefonlarına cevap veren IMKB yetkililerinin uygunsuz davranışları da adayları oldukça rahatsız etmektedir. "Arayan aday arkadaşlarımızın 7-8 aydır bekliyoruz demelerine karşılık -beklemeyin kardeşim o zaman- cevabını alıyoruz" diyen adaylar IMKB'nin bir an önce sonuçları açıklamasını bekliyorlar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber