Babasının zeytini sıla toprağa verildi

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, trafik kazasında hayatını kaybeden iki genç kızdan 22 yaşındaki Sıla Daşdemir memleketi İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mart 2013 14:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Babasının zeytini sıla toprağa verildi

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, trafik kazasında hayatını kaybeden iki genç kızdan 22 yaşındaki Sıla Daşdemir memleketi İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı. Genç kızın cenaze töreninde duyuru panosuna yazılı "Babasının zeytini Sıla" yazısı cenazeye gelenleri duygulandırdı.

Bursa'nın Orhangazi İlçesinde, 27 yaşındaki Berkay Özer yönetimindeki kamyonetle, kamyon ve TIR'a çarptıktan sonra takla attı. Kazada, kamyonette bulunan 22 yaşındaki Sıla Daşdemir ve 24 yaşındaki Buse Karakurum öldü, sürücü Berkay Özer ve arkadaşı 26 yaşındaki Eser Engin de hafif yaralandı.

Kazada hayatını kaybeden kızlardan Sıla Daşdemir'in cenaze namazı bugün Balçova Merkez Yukarı Çarşı Camisinde kılındı. Genç kızın cenaze törenine gelen babası Hava Astsubay Kıdemli Başçavuş Vural Daşdemir ve Sıla'nın babasından ayrı olan annesi Neşe Ayhan, gözyaşlarına boğuldu. Daşdemir'in cenaze törenine gelen çok sayıda yakını sinir krizi geçirdi. Sıla'yı uğurlamaya Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden arkadaşları da geldi. Öğrenciler gözyaşlarına hakim olamadı. Cenazenin yanındaki duyuru panosuna yazan "Babasının zeytini Sıla" yazısı, genç kızın cenazesine gelenleri duygulandırdı. Sıla, Yukarı Narlıdere Mezarlığı'na götürülerek burada defnedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber