5 günlük haritalı hava tahmini

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 24 Mart 2013 09:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
5 günlük haritalı hava tahmini

Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinde görülecek yağışların,Karadeniz kıyıları ile Şırnak ve Iğdır çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :doğüu anadolu'nun doğusunda 2 ila 4 derece azalacağı, batı bölgelerde 2 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Kuzey ve iç kesimlerde kuzey ve kuzeybatı, Doğu Anadolu'nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE ZİRAİ DON UYARISI: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte zirai faaliyetlerin olduğı bölglerde zirai don tehlikesine karşı ilğililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

SİS UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege ve İç Anadolu'da sis beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı Dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber