Saatcı, Babataşı mahallesinde çalışmaları inceledi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı sabahın erken saatlerinde Babataşı mahallesinde sürdürülen üst yapı çalışmalarını incelemek için araziye çıktı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Nisan 2013 10:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Saatcı, Babataşı mahallesinde çalışmaları inceledi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı sabahın erken saatlerinde Babataşı mahallesinde sürdürülen üst yapı çalışmalarını incelemek için araziye çıktı. Alt yapısı bitirilen Babataşı Mahallesi'nin büyük bir kısmını oluşturan bölgedeki çalışmaları inceleyen Saatcı, sokakları teker teker gezdi, vatandaşların isteklerini dinledi.

Sabah saatlerinde araziye çıkan Başkan Saatcı, Babataşı Mahallesi'ne beraberinde Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ile Metin Talaş ve Fen İşleri Müdürü Mete Karacadağ ile gitti. Mahallede planlı ve programlı bir çalışma yapan Fethiye Belediyesi, Kameraman Ali Uğur Caddesi ile 777 sokak arasında 7240 metre yağmur suyu drenaj hattı döşedi. Aynı zamanda Babataşı mahallesinde 544 ile 776 sokakları arasında yaklaşık toplam 48.876 m2 parke döşeniyor.

Belediye Başkanı Behçet Başkan Saatcı, Fethiye'nin her bölgesinde çalışmaların sürdüğünü söyleyerek,

"Babataşı Mahallemizde de her mahallede olduğu gibi çalışmalarımız devam ediyor. Fen İşleri ve FESKİ Müdürlüğümüz burada alt yapı çalışmalarını bitirdi. Şimdi üst yapı çalışmaları başladı.

İhaleyi alan arkadaşımızda güzel bir çalışma içerisine girdi. Ana cadde dahil 1 ay içerisinde burayı toparlayacağız. Halkımızın gösterdiği sabırdan dolayı teşekkür ediyorum. Fethiye'nin her yerinde Fethiye Belediyesinin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Saygıdeğer Fethiyelilere vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmek için çalışıyoruz. Allah bizi utandırmasın. Çalışma yapılan bölgede yaşayan vatandaşlarımızın da sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber