İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Havalar nasıl olacak?-HARİTALI

Sıcaklık Orta ve Doğu Karadeniz'de 5 ila 8 derece olmak üzere doğu bölgelerde azalacağı, batı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Mayıs 2013 08:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Havalar nasıl olacak?-HARİTALI

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğu bölgelerinde aralıklarla görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların öğle saatlerinden itibaren Tunceli, Bayburt, Erzurum, Bingöl, Muş, Bitlis, Elazığ, Diyarbakır'ın kuzey ve doğu çevreleri ile akşam saatlerinden sonra Rize ve Hopa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Orta ve Doğu Karadeniz'de 5 ila 8 derece olmak üzere doğu bölgelerde azalacağı, batı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı (Lodos), zamanla iç ve doğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s)esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Tunceli, Bayburt, Erzurum, Bingöl, Muş, Bitlis, Elazığ, Diyarbakır'ın kuzey ve doğu çevreleri ile akşam saatlerinden sonra Rize ve Hopa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden, oluşabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, dolu, heyelan, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber