Taziye çadırındaki silahlı kavga
Adana'da 3 kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı silahlı kavgada yaralanan zanlılardan biri daha tutuklandı

Taziye çadırında 13 gün önce çıkan silahlı kavgada yaralanan zanlı Atilla M. (42), tedavisinin ardından sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Kavgayı başlattığı iddia edilen zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından çelik yelek giydirilip, zırhlı araca bindirilerek adliyeye sevk edildi. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarınının sorularını yanıtsız bırakan Atilla M, sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Öte yandan, yaralı zanlılardan tedavisi daha önce tamamlanarak adliyeye sevk edilen Abdurrahman A. (36) ve Serkan A. (36) tutuklanmış, Adnan O. (30) ve Aydın D. (36) ise serbest bırakılmıştı.
-Olayın geçmişi
Bitlis Cezaevi'nde tutuklu bulunan ve rahatsızlanarak vefat ettiği bildirilen K.B'nin (32) merkez Seyhan ilçesi Hürriyet Mahallesi'ndeki baba evinde kurulan taziye çadırında karşılaşan ve aralarında husumet bulunduğu belirtilen Atilla M. ile Ömer O. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşmüş; bu kişilerin yakını ve arkadaşlarının da katıldığı kavgada karşılıklı silahların kullanılması sonucu Ömer O. (36) ve kardeşi Orhan O. (32) ile Mahmut D. hayatını kaybetmişti