Arınç'tan torpil iddiasına yalanlama

Başbakan Yardımcısı Arınç: - "Sayın Koç'un bana yönelik iddiaları tamamen gerçek dışıdır"

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 09 Aralık 2014 16:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Arınç'tan torpil iddiasına yalanlama

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç'un, kendisine yönelik "usulsüz atama" iddialarının gerçek dışı olduğunu belirterek, "Sayın Haluk Koç'u, başka isimler yanında beni de karalamak amacıyla böyle bir yalana tevessül etmesinden dolayı kınıyorum" ifadesini kullandı.

İşte Arınç'ın açıklamaları;

CHP Parti Sözcüsü Sayın Haluk Koç, düzenlediği basın toplantısında usulsüz atamalarla ilgili bazı kişilere yönelik iddialarda bulunmuştur.

Bana ait olan iddia ise Metin Karadağ isimli şahsın benim danışmanım olduğu ve TİB'e kaydırılarak, uzman olarak çalıştırıldığıdır.

Sayın Koç'un bana yönelik iddiaları tamamen gerçek dışıdır. Bu şahsı ismen dahi tanımadım ve benimle ilinti kurulmak istenmesini de yadırgadım.TBMM'de yaptığım araştırmada bu kişinin başka milletvekili yanında danışman olduğunu, Meclis'te geçici görevli olarak çalıştığını sonra da Mamak Belediyesi'nde, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda çeşitli görevler yaptığını ve 16 yıllık hizmeti sonunda da BTK İletişim Başkanlığı'na uzman olarak geçtiğini öğrendim.

Adı geçen kişi ne tarafımdan kadroya alınmış, ne de başka bir kuruma geçişi için tavassutta bulunulmuştur.

Sayın Haluk Koç'u, başka isimler yanında beni de karalamak amacıyla böyle bir yalana tevessül etmesinden dolayı kınıyorum.

Aynı şekilde, hiçbir TV ve yazılı basın bu gayrı ciddi iddiayı sahiplenmezken, şahsıma olan husumetleri sebebiyle gün içinde defalarca haber döndüren iki TV kanalını da ayıplıyorum.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber