Öğretmen dışındaki personelin görevlendirmesi yapılamaz

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 29 Haziran 2015 00:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğretmen dışındaki personelin görevlendirmesi yapılamaz

Öğretmen Dışındaki Personelin Görevlendirmesi Yapılamaz

Zorunlu yer değiştirmeye tabi olmayan personelin yani eğitim öğretim hizmetleri sınıfı dışı diğer hizmet sınıflarında görev yapan personelinin yer değişikliği işlemleri 12.10.2013 tarih ve 28793 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmeliğinin 30, 32 ve 33. maddesine göre yapıldığından ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda kurum içi geçici görevlendirme usulü düzenlenmediğinden memurların (4/C'li Personel ve Belediyelerden devredilen işçiler hariç) geçici görevlendirilmesi yapılamaz.

4/C'li Personel ve Belediyelerden devredilen işçilerin kadroları Milli Eğitim Müdürlüklerine devredilediklerinden Valilik onayı ile istenilen yere görevlendirilebilirler.

Öğretmen dışındaki personelin isteği dışında görevlendirmesinin yapılması halinde okuluna/kurumua verecegi başvuru dilkeçesini bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Yukarıda yer verdiğimiz dilekçe ile İstanbul ilinde istek dışı yapılan görevlendirme Valilik makamınca iptal edilmiştir.

Ahmet KANDEMİR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber