56 TIR'lık yardım konvoyu

Bayır- Bucak Türkmenleri ve terör mağdurlarına yardımda bulunmak için birçok ihtiyaç malzemesi "Dostluk Eli Yardım Seli" sloganıyla Maltepe sahilinden yola çıktı. Lojistik merkezine gönderilen yardım kapsamında battaniye, elektrikli ısıtıcı, kışlık giyecek, ayakkabı, hijyenik malzeme, çocuk bezi, kuru gıda ile su TIR'larla bölgeye gönderildi.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 21 Şubat 2016 07:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
56 TIR'lık yardım konvoyu

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı koordinasyonunda; ilçe teşkilatları ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve 25 ilçe belediyesinin katılımıyla başlatılan "Dostluk Eli Yardım Seli" kampanyasında toplanan yardımlar 56 TIR ile ihtiyaç bölgesine gönderilmek üzere uğurlandı.

YARDIMLAR 200 TIR'I GEÇTİ

Uğurlama törenine AK Parti Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, İstanbul İl Başkanı Dr.Selim Temurci, İlçe Belediye Başkanları ve partililer katıldı. "Dostluk Eli Yardım Seli" kampanyasında İstanbulluların destekleriyle toplanan kışlık giysi, battaniye, gıda paketi, hijyen malzemeleri, çocuk bezi ve ısıtıcı gibi yardımlarla dolu tırların, Diyarbakır, Şırnak, Mardin, Şanlıurfa, Kilis, Batman ve Hatay'a gönderileceği öğrenildi. Kampanya kapsamında toplanan yardımları taşıyan tırların sayısı dün yola çıkan 56 TIR ile birlikte 236 oldu. Daha önce toplanan yardımlar 183 TIR ile bölge halkına gönderilmişti.

SİVAS'TAN DİYARBAKIR'A UN

AK Parti Sivas İl Başkanlığı da, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde terörden etkilenen vatandaşlar için toplanılan, un, battaniye, giyim, ayakkabı, gıda malzemesi, çocuk bezi, çocuk mamasının yer aldığı TIR'ı, İl Başkanı Ziya Şahin'in de katılımıyla kent meydanındaki törenle Diyarbakır'a gönderdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber