Sizin favori cemaat operasyonunuz hangisi?

Yazar Yıldıray Oğur'un cemaatin favori operasyonlarını yazdı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Nisan 2016 12:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sizin favori cemaat operasyonunuz hangisi?

Yıldıray Oğur, araştırmacı gazeteci titizliğiyle oldukça dikkat çekiyor. Oğur son yazısında hem kendi yanlışlarına dikkat çekiyor hem de hala devam ettirilmeye çalışılan yanlışlara parmak basıyor. İşte yazısının ilgili bölümü


"Yani herkesin favori bir cemaat operasyonu oldu.
Bizim favori cemaat davamız Ergenekon ve Balyoz'du.
Bu davalara karşı çıkan Kemalistler ve solcular ise cemaatin son ve en büyük operasyonu olan 17/25 Aralık ve MİT tırlarının durdurulmasını çok beğendiler ve alkışladılar.
Milliyetçilerin favori cemaat operasyonu KCK davaları iken KCK davalarının mağduru olmuşların favori cemaat davası-daha sonra Kayseri'de cemaat hakkında açılan bir soruşturmadaki rolü yüzünden seçilmiş olduğu anlaşılan-Cemal Temizöz davası oldu.
Galatasaraylılar, Trabzonsporlular Şike Davası'nı sevdiler, cemaatçiler ve onlar ne derse inananlar ise birbirinden ayrılamayacak evlatları gibi tamamını bağırlarına bastılar.
Aslında bu davaların hepsi aynı aklın eseriydi, hepsinde aynı hukuki yöntemler kullanılmış, aynı yanlışlar yapılmıştı.

Başyazarı ve Ankara temsilcisinin gözaltına alındığı veya tutuklandığı, binasına bomba atılmasının soruşturulduğu Ergenekon davasında Cumhuriyet gazetesinin avukatlarından biri Cumhuriyet Vakfı'nın başına geçti ve onun yönettiği Cumhuriyet gazetesi Ergenekon operasyonları yürütmüş savcı ve polis ekibinin son operasyonlarının bayrağı haline geldi, Ergenekon soruşturmalarını yapmış polis şefleri ve savcılarla röportajlar yayınlandı. Hatta gazetenin yeni Genel Yayın Yönetmeni ve Ankara temsilcisi Ergenekon'u yapan kadronun son operasyonlarından biri olan MİT tırları operasyonu yüzünden tutuklandı."

Yazının tümü için tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber