'Terör örgütleri kandan başka hiçbir şey vadetmiyor'

Muş Valisi Yavuz: - "Devlet olarak vatandaşımıza umut ve huzurlu, aydınlık bir gelecek vadediyoruz. Terör örgütleri ise ölmek, öldürmek ve kandan başka hiçbir şey vadetmiyor, gencecik vatan evlatlarını ölüme sürüklüyor"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Mayıs 2016 22:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Terör örgütleri kandan başka hiçbir şey vadetmiyor'

Muş Valisi Seddar Yavuz, "Devlet olarak vatandaşımıza umut ve huzurlu, aydınlık bir gelecek vadediyoruz. Terör örgütleri ise ölmek, öldürmek ve kandan başka hiçbir şey vadetmiyor, gencecik vatan evlatlarını ölüme sürüklüyor." dedi.

Korkut ilçesinde eğitim kurumlarını ziyaret ederek, açılışlara katılan Vali Yavuz, Diyarbakır'ın Sur ilçesi Dürümlü mezrasında patlayıcı yüklü kamyonla yapılan terör saldırısını değerlendirdi.

Dünyada, ülkede ve yakın coğrafyada yaşananlara dikkati çeken Yavuz, şöyle konuştu:

"Gerçekten her taraf kan ve gözyaşı içinde yoğruluyor. Halen istikrar adası, her şeye rağmen bir ülkemiz var. Bu ülke öteden bu yana tüm insanları kucaklıyor, her birine gelecek vadediyor. Devletimizin özellikle buradaki sosyal hizmetleri, sosyal yardımları ve kamu hizmetlerinde giderek artan kalite, vatandaşlarımızda memnuniyet duygusu yaratıyor. Devlet olarak vatandaşımıza umut, gelecek ve huzurlu, aydınlık bir gelecek vadediyoruz. Terör örgütleri ise ölmek, öldürmek ve kandan başka hiçbir şey vadetmiyor ve gencecik vatan evlatlarını ölüme sürüklüyor."

Diyarbakır'daki vahşeti terör örgütü ve onun destekçilerinin gerçekleştirdiğini belirten Yavuz, vatandaşların artık her şeyi net gördüğünü ifade etti.

Yavuz, "Vatandaşlarımız kimin şefkat gösterdiğini, kimin zulüm ettiğini, kimin hayatını çekilmez hale getirdiğini açık şekilde ayırt ediyor. Dolayısıyla her geçen gün vatandaşımızın devletine güveni artıyor ve bu hain yapılara karşı net bir duruş sergiliyor." dedi.

Devletin görevinin, vatandaşlarına huzur ve güven ortamı sağlamak olduğunu bildiren Yavuz, "Burası merhum Alparslan'ın diyarıdır. Onun kutlu askerlerinin ruhaniyetinin dolaştığı kadim bir şehir. Muş'tan farklı bir tavır ve davranış beklemiyoruz. O yüzden bir kez daha Muşlu kardeşlerime en derin şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber