Ankara Numune Hastanesinde yangın

Yangında, ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralananın olmadığı öğrenildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Mayıs 2016 22:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ankara Numune Hastanesinde yangın

Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Hikmet Selçuk Gedik, "Tahliye edilen hastalarımızın Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanelerine nakilleri sorunsuz bir şekilde sağlanmıştır. Hastalarımızın tedavileri bu hastanelerimizde devam edecektir." dedi.

Gedik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Altındağ ilçesindeki Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki yangın sonrasında hastaların tahliyesine ilişkin bilgi verdi.

Tahliyelerin gerçekleştiğini ifade eden Gedik, "Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinden tahliye edilen hastalarımızın Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanelerine nakilleri sorunsuz bir şekilde sağlanmıştır. Hastalarımızın tedavileri bu hastanelerimizde devam edecektir" bilgisini paylaştı.


Ankara'daki Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yangın çıktı. İlk belirlemelere göre, ölen ya da yaralananın olmadığı yangın söndürülmeye çalışılıyor.

Alınan bilgiye göre, Altındağ'da, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin B Bloku'nun çatı katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti.

İlk belirlemelere göre, yangında ölen ya da yaralananın olmadığı öğrenilirken, tedbir amaçlı B Bloku'ndaki hastaların diğer bölümlerdeki polikliniklere aktarıldığı belirtildi.

İtfaiye ekiplerinin, yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Bu arada, kentteki çok sayıda çekicinin, hastane bahçesinde park halinde bulunan araçların kaldırılması için bölgeye sevk edildiği öğrenildi.

'100'e yakın hasta başka bölümlere tahliye edildi'

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber