Doğu ve Güneydoğu'da ilk defa kitlesel PKK protestoları

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yaşayan vatandaşlar, terör örgütü PKK'ya karşı tepkilerini dile getirmek için bir araya geldi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Ağustos 2016 14:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başta Elazığ ve Van olmak üzere bölgedeki illerde saldırılarıyla son zamanlarda güvenlik görevlilerin yanı sıra birçok sivilin de yaşamını yitirmesine neden olan terör örgütü PKK, bugün Türk bayraklı yürüyüşler ve basın açıklamaları ile protesto edildi.

Terör örgütü PKK'ya tepkilerini dile getirmek ve terör saldırılarının sona ermesi için cuma namazı sonrası başta Elazığ ve Van olmak üzere bölgelerdeki illerde, bugün Türk bayraklı yürüyüşler ve basın açıklamaları düzenlendi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki tarihi Ulu Cami'de cuma namazı sonrası bir araya gelen olan sivil toplum kuruluşları, terör örgütü PKK'yı protesto etti.

Elazığ'da da cuma namazı sonrasında vatandaşlar, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda bir araya gelerek Türk bayraklarıyla Ahmet Aytar Meydanı'na kadar yürüdü.

Mardin, Bingöl, Siirt ve Batman'da da cuma namazı sonrasında, sivil toplum kuruluşları terör örgütlerine karşı ortak basın açıklaması düzenleyerek tepkilerini aktardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber