İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Gelir İdaresi sınav giriş yerleri açıklandı

Gelir İdaresi Başkanlığı, alacağı 2000 gelir uzman yardımcısı için sınav giriş yerlerini açıkladı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 03 Mayıs 2017 18:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gelir İdaresi sınav giriş yerleri açıklandı

14 Mayıs 2017 Pazar Günü Yapılacak Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavına Katılacak Adaylar ile Sınav Giriş Yerleri Açıklandı.

Sınav 14 Mayıs 2017 Pazar günü saat 10.00'da başlayacaktır. Adaylar güvenlik kontrolünden geçirilerek binaya alınacaktır. Bu nedenle adayların saat 09.00'da bina girişlerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar için Sınav Giriş Belgesi düzenlenecektir. Adaylar, sınav giriş belgesine 04.05.2017 tarihinden itibaren http://sinav.gib.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaptıktan sonra, "Başvurularım" bölümünden sınava ilişkin Sınav Giriş Belgesi'nin dökümünü alabileceklerdir.

Sınav Giriş Belgesi ile birlikte, T.C. kimlik numarası ve fotoğrafı bulunan; Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanı/Kimlik Kartı, sürücü belgesi veya kullanım süresi dolmamış pasaport belgesinden en az birini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Bunlardan en az birinin olmaması durumunda aday sınava alınmayacaktır.

Adayların çanta ve benzeri eşyalar, cep telefonu, çağrı cihazı, telsiz, fotoğraf makinesi, cep bilgisayarı, hesap makinesi ve benzeri cihazlar ile saat fonksiyonu dışında fonksiyonu bulunan saatlerle sınava girmeleri kesinlikle yasaktır. Bu eşya, araç ve cihazları yanında bulunduranların durumları tutanakla tespit edilerek bu adayların sınavı geçersiz sayılacaktır.

Sınava katılacak adaylar ile sınav yerlerini gösteren listeye ulaşmak için TIKLAYINIZ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber