Tekirdağ'da 41 üniversite personeline gözaltı kararı

Tekirdağ'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantısı olduğu iddia edilen aralarında rektör yardımcısı, dekan ve bazı öğretim üyelerinin bulunduğu 13 şüpheli gözaltına alındı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2017 12:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tekirdağ'da 41 üniversite personeline gözaltı kararı

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında örgütle bağlantısı olduğu şüphesiyle Namık Kemal Üniversitesi yöneticileri ve öğretim üyelerinden 41 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, gözaltı listesindeki isimleri ikametlerinde gözaltına almaya başladı.

Şu ana kadar aralarında rektör yardımcısı, dekan ve öğretim üyelerinin olduğu 13 şüpheli gözaltına alındı.


Tekirdağ'daki FETÖ operasyonunda iki rektör yardımcısı gözaltına alındı

15 Temmuz 2016 fetö darbe girişimi sonrası Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesince kurulan FETÖ tespit komisyonu başkanlığı ve üyeliğini yürüten Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ş. K. ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr.İ. S. 03.06.2017 tarihinde FETÖ örgütü kapsamında gözaltına alındılar,

Yine aynı operasyon kapsamında Üniversite Hastanesi Başhekimi F. K., başhekimin kızı Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. E. K., Ziraat Fakültesi Dekanı, Sağlık Hizmetleri MYO Müdür Yardımcısının da aralarında bulunduğu 41 kişi gözaltına alındı.

Ömer Ural

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber