Meclis'te yine kavga çıktı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel arasında tartışma yaşandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Ekim 2017 20:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Meclis'te yine kavga çıktı

TBMM Genel Kurulunda, OHAL'in 3 ay daha uzatılmasına ilişkin Başbakanlık tezkeresi görüşüldü. Görüşmeler devam ederken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel arasında tartışma yaşandı.

Dağ'ın konuşması sırasında yerinden sataşmada bulunan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'a, Dağ, "Siz hiç konuşmayın sayın Tanal. Sizin FETÖ yapılanmasıyla nasıl bir ilişki içinde olduğunuzu cümle alem duydu" demesi üzerine tartışma çıktı.

Grupların karşılıklı sataşmalarının devam etmesi üzerine Başkanvekili Ahmet Aydın, birleşime ara verdi. Bu sırada Dağ ile CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel arasında da sözlü sataşma devam etti. Diğer milletvekillerinin araya girmesiyle taraflar yatıştırıldı.

Verilen aranın ardından söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Meclis'te biraz önce hoş olmayan hadiseler yaşandığını belirterek, "Buradaki bütün milletvekilleri, milletin menfatine çalışıyor. Bundan sonra bu tür olayların yaşanmaması için gayret göstermeliyiz." dedi.

Elitaş, üçüncü kez ameliyat olduğu söylenen CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a da geçmiş olsun dileğinde bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök de Meclis'in, iktidarın da muhalefetin de söz söyleyeceği bir yer olduğunu vurgulayarak, "Böyle tabloların bir daha yaşanmaması gerekiyor. Buna özen ve dikkat göstermeliyiz. Bir daha bu tür hadiselerin yaşanmamasını diliyoruz. Herkesi usule uygun davranmaya ve konuşmaya davet ediyoruz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber