İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Gümrük Bakanlığı'nın 425 personel alımı başvuruları başladı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 425 memur alımı için başvuruları almaya başladı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Ekim 2017 15:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gümrük Bakanlığı'nın 425 personel alımı başvuruları başladı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 425 memur alımı için başvuruları almaya başladı.

BAKANLIKTAN KONUYLA İLGİLİ YAPTIĞI AÇIKLAMA

*ADAYLAR YALNIZCA BİR UNVAN İÇİN BAŞVURUDA BULUNABİLECEKTİR.

İş talep formuna ulaşmak için,

TC kimlik no, doğum tarihi, nüfus cüzdanı seri/no bilgilerinizi eksiksiz ve doğru biçimde doldurmanız,

* 2016 yılı KPSS'de, KPSSP3 puan türlerinden 70 ve üzeri puan almış olmanız gerekmektedir.

Başvurunuzun kabul edilebilmesi için,

* İş talep formunda istenen tüm alanları eksiksiz ve doğru bir biçimde doldurmanız gerekmektedir.

* Taranmış bir VESİKALIK fotoğrafınızı sisteme yüklemeniz gerekmektedir. Fotoğrafınızın boyutu 300KB'ı aşmamalı, ".jpg" ya da ".jpeg" uzantılı olmalıdır.

* BAŞVURUNUZ ONAYLANDIKTAN SONRA BAŞVURU BİLGİLERİNİZDE HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK YAPMA ŞANSINIZ BULUNMADIĞINDAN İŞ TALEP FORMUNU DİKKATLE OKUYARAK DOLDURMANIZ GEREKMEKTEDİR.

* Başvurunuzu tamamladıktan sonra, program size bir aday numarası verecektir. BAŞVURU SORGULA alanından, iş talep formunuza ulaşabilir, aday numaranızı kontrol edebilirsiniz.

* Program Mernis ve ÖSYM ile entegre çalışmaktadır. Kimlik ve adres bilgileriniz Mernis'ten, sınav sonuç bilgileriniz ÖSYM'den alınmaktadır. Mernis'te kayıtlı yerleşim yeri adres bilginiz bulunmadığı durumda, başvuru kayıt formuna yönlendirilmeyeceksiniz. Bu durumda ilgili nüfus müdürlüğünü bilgilendirerek, adres kaydınızı yaptırınız.

* Başvuru sırasında askerlik görevini ifa edenlerin iş talep formunda "terhis" kutucuğunu işaretleyerek, terhis tarihi olarak muhtemel terhis tarihlerini yazmaları gerekmektedir.

Lisans mezunları için,

* Mezun olduğunuz fakülte veya bölümün ilanda belirtilen mezuniyet şartları içerisinde sayılan fakülte veya bölümlerden biri olması durumunda denklik belgesi yüklemeniz gerekmemektedir. Denklik belgesi alanına diploma ya da mezuniyet belgesi yüklemeyiniz.

* Mezun olduğunuz fakülte veya bölüm ilanda belirtilen mezuniyet şartları içerisinde sayılan fakülte veya bölümlerden biri değil, ancak YÖK tarafından denk kabul edilen öğrenim kurumlarından biri olması durumunda, "YÖK tarafından denkliği kabul edilen yurtiçi/yurtdışındaki bir yükseköğretim kurumundan mezunum" alanını işaretleyip, denklik belgenizi iş talep formuna eklemeniz gerekmektedir. Belgeniz 500KB'ı aşmamalı ve ".jpg" ya da ".jpeg" uzantılı olmalıdır. Belgenin 500 KB üzerinde olmaması için 75 dpi çözünürlükte taranması önerilir.

Başvurunuzda sorun yaşamamanız için,

* Kayıt işleminizi Internet Explorer 8.0 ve üzeri versiyon kullanarak yapınız.


İlana başvuru için TIKLAYINIZ


Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Personel Alım İlanı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber