İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

CTE görevde yükselme mülakat sonuçları açıklandı

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü taşra teşkilatına ataması yapılacak 75 İkinci Müdür, 75 İdare Memuru, 250 İnfaz ve Koruma Başmemuru, 25 Sayman, 40 Sosyolog, 40 Öğretmen, 5 Gıda Mühendisi, 3 Makine Mühendisi, 3 Ziraat Mühendisi, 2 Orman Endüstri Mühendisi, 2 Çevre Mühendisi, 2 Elektrik-Elektronik Mühendisi, 1 Tekstil Mühendisi, 20 Sağlık Memuru, 10 Makine Teknisyeni, 20 Elektrik Teknisyeni, 40 Bilgisayar Teknisyeni, 15 Mobilya Teknisyeni, 15 Gıda Teknisyeni, 10 İnşaat Teknisyeni, 10 Ziraat Teknisyeni, 20 Şef kadrosu için mülakat sonuçlarını açıkladı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Mart 2018 14:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
CTE görevde yükselme mülakat sonuçları açıklandı

T.C.

ADALET BAKANLIĞI

CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN

1) Genel Müdürlüğümüz taşra teşkilatına ataması yapılacak 75 İkinci Müdür, 75 İdare Memuru, 250 İnfaz ve Koruma Başmemuru, 25 Sayman, 40 Sosyolog, 40 Öğretmen, 5 Gıda Mühendisi, 3 Makine Mühendisi, 3 Ziraat Mühendisi, 2 Orman Endüstri Mühendisi, 2 Çevre Mühendisi, 2 Elektrik-Elektronik Mühendisi, 1 Tekstil Mühendisi, 20 Sağlık Memuru, 10 Makine Teknisyeni, 20 Elektrik Teknisyeni, 40 Bilgisayar Teknisyeni, 15 Mobilya Teknisyeni, 15 Gıda Teknisyeni, 10 İnşaat Teknisyeni, 10 Ziraat Teknisyeni, 20 Şef kadrosu için, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğine göre 20 Mayıs 2017 tarihinde yapılan görevde yükselme ve unvan değişikliği yazılı sınavı ve 18 Eylül - 21 Kasım 2017 tarihleri arasında yapılan sözlü sınavı sonucu başarılı olarak atanmaya hak kazanan adayların tercih edebilecekleri atama yapılacak yerlere dair listeler ektedir.

2) Atamalar adayların tercihleri dikkate alınmak suretiyle nihai başarı puan sırasına göre yapılacaktır.

3) Tercihlerinden birine yerleşemeyen adaylardan; "tercihlerim dışında bir yere atanmak istiyorum" seçeneğini işaretleyenler boş kalan kontenjanlara re'sen atanacak, "tercihlerim dışında bir yere atanmak istemiyorum" seçeneğini işaretleyenler ise tercih ettikleri kurumların kontenjanlarının dolu olması halinde atanma hakkından feragat etmiş sayılacaklardır.

4) İnfaz ve Koruma Başmemuru unvanında ASİL olarak başarılı olan ERKEK adayların tercihlerini "İnfaz ve Koruma Başmemuru (ERKEK) unvanına atama yapılacak yerler" bölümünden, İnfaz ve Koruma Başmemuru unvanında ASİL olarak başarılı olan KADIN adayların tercihlerini "İnfaz ve Koruma Başmemuru (KADIN) unvanına atama yapılacak yerler" bölümünden yapmaları gerekmektedir. Aksi tercihte bulunan adayların bu yöndeki tercihleri dikkate alınmayacaktır.

5) İkinci müdür ve Sayman kadrosuna atanacakların, Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 33'üncü maddesi gereğince, "Bölge esasına göre atamaya tabi olanlar, nüfusu bir milyonu aşan yerler hariç olmak üzere, kendisinin nüfusa kayıtlı olduğu il ve bu ile bağlı ilçelere, nüfusa kayıtlı olmamakla birlikte en az onbeş yıl müddetle devamlı olarak ikamet ettikleri veya hizmetini olumsuz yönde etkileyecek maddi ilişkisinin bulunduğu il veya ilçe ile ilçenin bağlı olduğu il ve ilçelerine atanamazlar." hükmü gereğince tercihlerini buna göre yapmaları gerekmektedir. Aksi tercihte bulunan adayların bu yöndeki tercihleri dikkate alınmayacaktır.

Söz konusu madde gereğince; İkinci müdür ve Sayman unvanında ASİL olarak başarılı olan adayların tercih dilekçeleriyle beraber güncel tarihli ikametgah belgeleri ve hizmet belgelerini UYAP üzerinden Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığına göndermeleri gerekmektedir.

6) Tercih yapacak tüm adayların Ek'te örneği bulunan tercih dilekçelerini imzalayarak UYAP üzerinden en geç 16/03/2018 tarihinde Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığında olacak şekilde göndermeleri gerekmektedir. Söz konusu tarihten sonra gönderilen tercihler geçersiz sayılacaktır.

7) Ataması yapılan adayların söz konusu atamalarına dair onaylar görev yaptıkları kurumlara gönderilecektir.

8) Asil olarak başarılı ilan edilen adaylardan atanma hakkından feragat edenlerin; Haklarından feragat ettiklerine ilişkin dilekçelerini gecikmeye mahal vermeksizin UYAP üzerinden Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığına göndermeleri gerekmektedir.

Görevde yükselme mülakat sonuçları için Tıklayınız.

Atama yapılacak yerler için Tıklayınız.

Tercih dilekçesi için Tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber