Stant açarken gözüne soda şişesi atılan kız, Ankara'dan aday

Ak Parti, üniversitede stant açarken suratına soda şişesi fırlatılan ve gözünden yaralanan Dilara Tabak'ı Ankara 3. bölgeden 10. sıradan aday gösterdi.

Haber Giriş : 22 Mayıs 2018 08:51, Son Güncelleme : 22 Mayıs 2018 08:58
Stant açarken gözüne soda şişesi atılan kız, Ankara'dan aday

Ak Parti, Ankara Üniversitesi Tandoğan kampüsünde stant açarken suratına soda şişesi fırlatılan ve gözünden yaralanan Dilara Tabak'ı Ankara 3. bölgeden 10. sıradan aday gösterdi.

Okula yeni kayıt yaptıran öğrencilere bilgi vermek için Ankara Üniversitesi Tandoğan Kampüsü'nde açılan AK Parti Gençlik Kolları'na ait standa, saldıran 'Kolektif ve Türkiye Gençlik Birliği' üyeleri, Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Dilara Sina Tabak'ı yaralamıştı. Tabak'ın yüzündeki cam parçaları ancak özel bir yöntemle toplanabilmişti. Talihsiz kız, saldırganlar hakkında dava açtı. 2 yıl süren davadan skandal bir karar çıktı. Mahkeme, saldırgan Çağdaş E., Bedirhan Ş., Kemal Ş. ve Mehmet D.'ın beraatine karar vermişti.

Açılan dava sonrasında, Ankara Üniversitesi'nde Dilara Sina Tabak'a kırık cam şişesiyle saldıran, 4 kişi beraat etmişti. Tabak, skandal karara "Ceza almaları için daha ne yapmaları gerekiyor" sözleriyle tepki göstermişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber