Metin Feyzioğlu: Aynı gemideyiz

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu: "Aynı gemideyiz. Dolar 7 lira olsa sevinecek misiniz?

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 14 Ağustos 2018 07:20, Son Güncelleme : 14 Ağustos 2018 08:36
Metin Feyzioğlu: Aynı gemideyiz

Türkiye Barolar Birliği BaşkanıMetin Feyzioğlu: "Aynı gemideyiz.Dolar 7 lira olsa sevinecek misiniz?Türkiye battığında mutlu mu olacaksınız?Felaket geliyor diye mutlu olmaknasıl bir akıl tutulmasıdır? Bu ülke gitmedi,bitmedi. Türk milleti birlik olacak.Bu sıkıntının üstesinden gelecek."

CHP Parti Meclisi Üyesi HalukPekşen: "ABD'nin saldırısı ahlaksızlık.Döviz kurunun bu denli savrulmasınınhiçbir ekonomik veriyle izahı mümkündeğildir. Gelinen bu nokta AKPpolitikalarını eleştirmeyiaşmıştır. Sözkonusu olan vatandır."

Anadolu Aslanları İşadamlarıDerneği (ASKON) Genel BaşkanıHasan Ali Cesur: "ABD'nin açıkçaTürkiye'yi hedef aldığı bir durumda işdünyası olarak toplu bir şekilde hareketedilmesi gerekiyor. Birlikte yapılacakorganize çalışmalar ile sürece etkimizinve katkımızın ülke menfaatleridoğrultusunda son derece yararlı olacağıkanaatini taşımaktayız.

Yönetmen Murat Uyar: Tüm buoyunları ve ekonomik darbe girişiminiengellemek için malımızı mülkümüzüdövizlerimizi bozdurup milli paraile cevap vereceğiz. Bize kimse boyuneğdiremeyecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber