İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Hem derse girecek hem MKYK'ya

AK Parti'nin yeni Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda (MKYK) 50 üyenin en genci olan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Hatice Merve Tatar hem derse girecek hem MKYK'ya

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 20 Ağustos 2018 07:15, Son Güncelleme : 20 Ağustos 2018 09:23
Hem derse girecek hem MKYK'ya


AK Parti'nin yeni Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda (MKYK) 50 üyenin en genci olan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Hatice Merve Tatar, "Öğrenince çok şaşırdım ve sevindim. En büyük desteğim ailem ve okulum" dedi. MKYK üyeliğinin kendisine büyük sürpriz olduğunu dile getiren Tatar, "Kongrede ismim okunmadan önce televizyonda MKYK üyesi olduğumu duyan yakınlarım beni aradı. Böyle bir şey olmadığını söyledim. Kongrede ismim okunduğu zaman çok şaşırdım ve çok mutlu oldum" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önceki gün düzenlenen MKYK toplantısında "Ailemizin en küçük üyesi olarak ilk önce sen kendini tanıt" dediğini dile getiren Tatar, diyaloğu şu sözlerle aktardı:

"Sayın Cumhurbaşkanı özellikle yaşımı söylememi istedi. Yaşımı söyledikten sonra beni tebrik etti ve MKYK üyelerine, 'Arkadaşımız 1997 doğumlu, çocuklarınız ile aynı yaşta. Gençleri aramızda görmek çok güzel ve önemli. Ailemizin en genç üyesi, çalışkanlığı ile herkese örnek olsun' ifadelerini kullandı. Ben de kendilerine teşekkür ettim."

Haberin devamını okumak için Tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber