Bursa merkezli KPSS kampında skandal!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firmanın 25 ilde KPSS kampı düzenleyeceğini iddia ederek adaylardan para topladığı ancak kampı yapmadığı belirtiliyor.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 28 Ağustos 2018 00:03, Son Güncelleme : 28 Ağustos 2018 15:22
Bursa merkezli KPSS kampında skandal!

Bursa'da faaliyet gösteren bir KPSS firmasının 25 ilde KPSS kampı düzenleyeceğini iddia ederek, adaylarda para topladığı ancak kampların büyük bir kısmını yapmadığı belirtiliyor.

Adaylardan, 13 günde Öğretmenlik kampı için 149, 9 günden Memurluk kampı için ise 99 TL toplandı.

25 ilde düzenleneceği belirtilen kamplar Muş, Aydın, Denizli, Muğla, Şanlıurfa, Diyarbakır gibi illerde bütünüyle iptal edildi. Bursa, Ankara, İstanbul ve izmir'de ise kamplar tamamlanmadı. Yani 13 gün olarak belirtilen kamplar 3 veya 5 gün yapıldı. Ayrıca kamplar belirtilen mekanda değil farklı mekanlarda yapıldı öğrencilere bunun bilgisi çok geç verildi, bu nedenden dolayı da bir çok aday kamplara katılamadı. Adaylar ödedikleri ücretleri ise alamadı.

Diğer taraftan 0532 540 0 590 nolu memurlar.net whatsapp hattına gelen bilgilere göre eğitime katılan öğretmenlere de eğitici ücretleri ödenmedi.

Kampa katılmak için aday olarak ücret yatıranlardan bir kısmı Tüketici Hakem Heyetlerine başvururken öğretmenler ise alacakları için icra takibi başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber