Ankapark'tan 'arıza' açıklaması

İki gün önce açılan Ankapark'taki Roller Coaster'ın bir anda durmasıyla onlarca metre yükseklikte kalan vatandaşlar aşağı yürüyerek indi. Wonderland Eurasia Satış ve Pazarlama Müdürü Necip Fazıl Güldemir, trenin arıza nedeniyle değil, trendekilerden birisinin çantasının raylara düşmesi sonucu güvenlik nedeniyle durduğunu söyledi.

Haber Giriş : 22 Mart 2019 17:45, Son Güncelleme : 22 Mart 2019 19:27
Ankapark'tan 'arıza' açıklaması

Ankapark'ın resmi açılışının ardından parkın 31 Mart'a kadar ücretsiz olacağı duyurulmuştu. Bugün çalışmaya başlayan Roller Coaster oyuncağının bozuldu ve havada asılı kaldı.

Sözcü'den Yavuz Alatan'ın haberine göre, oyuncak yeniden çalıştırılamadı, vatandaşlar da oyuncaktan raylara çıkıp aşağı yürüyerek indi.

ŞİRKETTEN AÇIKLAMA

Olayla ilgili açıklama yapan Wonderland Eurasia Satış ve Pazarlama Müdürü Necip Fazıl Güldemir, trenin arıza nedeniyle değil, trendekilerden birisinin çantasının raylara düşmesi sonucu güvenlik nedeniyle durduğunu söyledi.

Güldemir, şöyle konuştu:

"Roller Coaster kullanan misafirlerimizden birinin çantası rayların üzerine düşüyor. Ve Roller Coaster de kendini böyle bir durumda en güvenli noktada kilitliyor. Treni kullananların tahliye edilebilmesi için sağ tarafta en tepede bir merdiven var. Orası en güvenli bölgedir. Dolayısıyla kendini o güvenli noktada durduruyor ve tahliyenin yapılmasını sağlıyor."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber