3 Kamu Kurumu toplamda 257 personel almak için ilana çıktı

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Et ve Süt Kurumu daimi işçi, Çankaya Belediyesi ise çok sayıda zabıta almak için ilana çıktı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Haziran 2021 16:45, Son Güncelleme : 25 Haziran 2021 17:58
3 Kamu Kurumu toplamda 257 personel almak için ilana çıktı

Mersin Büyükşehir Belediyesi 137 İşçi Alacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 137 işçi alımı için son başvuru tarihi 26 haziran 2021

Mersin Büyükşehir Belediyesi ilanı için tıklayınız

Et ve Süt Kurumu 40 işçi alacak

Et ve Süt Kurumu ilanı için Son başvuru tarihi 28 Haziran 2021.

Et ve Süt Kurumu ilanı şartları

İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde esube.iskur.gov.tr internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son başvuru tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılır.

Kamu kurum ve kuruluşlarının işçi taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci yerleşim yeri adresi dikkate alınır. İlçe, il veya bölge düzeyinde yayımlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içerisinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvurusu kabul edilmez. İkamet değişikliği ile ilgili olarak, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminden yapılan sorgulamada Nüfus Müdürlüğünde işlemin yapıldığı tescil tarihi esas alınır. İkametini talebin karşılanacağı yer içerisinde değiştiren adayların Nüfus Müdürlüklerinden alacakları Adres Bilgileri Raporunu başvuru süresi içerisinde İŞKUR birimlerine ibraz etmeleri halinde ilgili ilana başvuruları yapılır.

Et ve Süt kurumu personel alım şartları için tıklayınız

Ankara Çankaya Belediyesi 80 zabıta memuru alacak

Çankaya Belediyesi zabıta alım şatları: 2020 KPSS P3, P93 ve p94 puan türlerinden en az 75 puan alan adaylar ilana başvuru yapabilir... Erkek adayların askerlikle ilişiğinin bulunmaması gerekmektedir.

En az b sınıfı sürücü belgesi gerekmektedir

Erkeklerde en az 1.67 cm, Kadınlarda en az 1.60 cm boyunda olmak şartı vardır Çankaya Belediyesi Zabıta alımı için son başvuru tarihi 17 Eylül 2021

Çankaya Belediyesi ilanı detayları için tıklayınız

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber