İletişim Başkanlığı KPSS'siz 30 iletişim uzman yardımcısı alacak

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, son başvuru tarihi 20 ağustos 2021, 30 İletişim Uzman Yardımcısı Almak için ilana çıktı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Temmuz 2021 09:16, Son Güncelleme : 16 Temmuz 2021 09:29
İletişim Başkanlığı  KPSS'siz 30 iletişim uzman yardımcısı alacak

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından

SINAVLA İLETİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALINACAKTIR

GENEL BİLGİLER: İletişim Uzman Yardımcısı unvanıyla atama yapılabilecek azami kadro sayısı otuz (30) adettir. Giriş sınavını kazananların atamaları GİH sınıfından 8 ve 9'uncu derece kadrolara yapılacaktır.

Sınava başvurabilmek için; 01/01/2021 tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak,

En az dört yıllık lisans eğitimi veren; Hukuk, siyasal bilgiler, İktisadi ve İdari bilimler, işletme ve iktisat fakültelerinden, İletişim fakültelerinden, Mühendislik fakültelerinin lisans bölümleri ile matematik ve istatistik lisans bölümlerinden, ilgi fakültelerin psikoloji, antropoloji, sosyoloji, sosyal antropoloji, halkbilim, insan ve toplum bilimleri bölümlerinden,veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki öğretim kuramlarından mezun olmak gerekmektedir.

Sınav başvurusu 09-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri web sitesi sinav.basvuru.anadolu. edu.tr üzerinden yapılacaktır.

Sınav başvuru ücreti, başvuru işleminin son adımında kredi/banka kartı ile ödenecektir. Sınav başvuru ücreti 125 (yüzyirmibeş) TL'dir.

İlanın detayları için tıklayınız

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber