Yurtta hava tahmini

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2008 10:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tahminlere göre öğle saatlerinden sonra kuzey ve batı bölgelerin iç kesimlerinde kısa süreli yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış geçişleri görülecek. Yağışların Edirne ve Kırklareli çevrelerinde etkili olması bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı, yağış alan yerlerde 3 ila 5 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, kuzeybatı kesimlerde kuzeydoğu, doğu bölgelerde kuzeybatı, yurdun güney ve iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu , zamanla parçalı bulutlu gece saatlerinden sonra sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 29 İstanbul: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak yağışlı 24 İzmir: Az bulutlu, öğle saatlerinden sonra parçalı çok bulutlu 27 Adana: Az bulutlu açık 31 Antalya: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 30 Samsun: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 23 Trabzon: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 22 Erzurum: Az bulutlu ve açık, zamanla il geneli parçalı bulutlu öğle saatlerinden sonra kısa süreli gökgürültülü sağanak yağışlı 24 Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 36

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber