İtfaiyeciler alevler arasında kaldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ağustos 2008 15:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ümraniye'de bir atölyede meydana gelen yangın itfaiye erlerine zor anlar yaşattı. İtfaiyecilerin alevlere su sıktığı sırada bir boya kazanında patlama meydana geldi. İtfaiyeciler bir anda yükselen alevlerin arasında kaldı.

Ümraniye Aşağı Dudullu Tavukçu Yolu Caddesi Mevdudi Sokak'ta bulunan Mert Döküm Makina İnşaat Sanayi'de yangın çıktı. Yangına işçilerin yaptığı kaynak sırasında boya kazanına sıçrayan kıvılcımların yol açtığı öğrenildi. 5 işçinin çalıştığı işyerindeki boya kazanında meydana gelen patlama nedeniyle bitişikteki işyerinin sac duvarı çöktü. Alı Rıza Yetimoğlu ve ismi öğrenilemeyen bir işçi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralı işçiler arkadaşları tarafından hemen Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yangına Ümraniye İtfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiyecilerin geldiği sırada yer yer patlamalar meydana geldi. Hemen söndürme çalışmalarına başlayan itfaiyeciler alevlere yaklaşarak su sıktı. Bu sırada bir boya kazanında daha patlama meydana geldi. Yükselen alevler bir anda itfaiye erlerinin üzerine doğru geldi. Bu sırada 3 kişinin el ve yüzlerinde yanıklar meydana geldi. İlk anda kaçan itfaiyecileri daha sonra yeniden alevleri söndürmeye devam etti.

Yangın kısa süre sonra söndürülürken sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı yaralı itfaiye erleri tedavileri için hastaneye kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber