Trafik kazasının ardından intihara teşebbüs eden polis yoğun bakımda

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ekim 2008 16:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya'da geçirdiği trafik kazasından sora intihar ettiği öne sürülen polis memurunun yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Çenesine iki el ateş ettiği iddia edilen polisin intihar girişimi ile ilgili olarak emniyet inceleme başlattı.

Edinilen bilgiye göre ilginç olay Konya'nın Akşehir ilçesinde gerçekleşti. Afyonkarahisar'da görev yapan Muammer Parlak (31), Akşehir'in Tuzlukçu Beldesi'nde yaşayan ailesini ziyaret etmek için 03 EY 188 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Parlak, Afyon Karayolu'nun 7. Kilometresi'ne gelince hatalı sollama yaparak karşı yönden gelen Adil Kılıç (26) idaresindeki 42 D 7716 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Kazada kamyonet sürücüsü Adil Kılıç ile Ramazan Kılıç hafif şekilde yaralandı. Yaralılar Akşehir Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

İddiaya göre, kazanın hemen ardından ise ilginç bir olay yaşandı. Polis memuru Parlak, henüz bilinmeyen bir nedenle silahı çenesinin altına dayadı ve iki el ateş etti. Kurşunlardan biri çenesinden girerek dilini ve kafatasını parçaladı. İkinci kurşun ise otomobile isabet etti.

Kaza mahalline gelen sağlık ekipleri, Muhammer Parlak'ı Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Burada hemen ameliyata alınan Parlak, yaşam destek ünitesine bağlandı. Hastane yetkilileri Muammer Parlak'ın hayati tehlikesinin devam ettiğini bildirdi.

Polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan, olayı duyan Muammer Parlak'ın meslektaşları ve yakınları hastaneye akın etti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber