CHP'de resmi adaylık süreci başladı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 14 Kasım 2008 11:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP Genel Merkezi, il başkanlıklarına yolladığı genelgede il, ilçe ve belde başkanlıkları, yönetim kurulu, belediye ve il genel meclisi üyelerinden belediye başkan adaylığına talip olanların 30 Kasım Pazar gününe kadar görevlerinden istifa etmesi istendi. Genelgede görevlerinden istifa etmeyenlerin aday gösterilmeyeceği vurgulandı.

CHP'de yerel seçim süreci il başkanlıklarına yollanan genelgeyle resmen başladı. CHP'den belediye başkan adayı olmak isteyen il, ilçe, belediye başkanları, yönetim kurulu üyeleri, belediye ve il genel meclisi üyeleri görevlerinden istifa etmesi istendi. CHP genel merkezi il başkanlıklarına yolladığı genelgeyle adaylık sürecini resmen başlattı.

Genelgede belediye başkan adaylığı düşünen il, ilçe, belde başkanları, yönetim kurulu üyelerinin, belediye ve il genel meclisi üyelerinin 30 Kasım Pazar günü saat 17.00'a kadar bulundukları görevden isifa etmeleri, istifa dilekçelerini bir üst birime teslim etmeleri gerektiği duyuruldu. Genelgede görevleridnden ayrılmak istemeyenlerin aday olamayacağı ve kesinlikle aday gösterilemeyeceği vurgulandı. Öte yandan genelgede adaylık başvurularında istenecek bilgi ve belgelerin daha sonda bildirileceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber