Lise müdürü: 'Beni Milli Eğitim Müdürü dövdü'

Haber Giriş : 03 Aralık 2004 00:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Giresun'un Tirebolu İlçesi'nde bir okul müdürü, ilçe milli eğitim müdürü tarafından dövüldüğünü iddia ederek emniyete şikayette bulundu.

Edinilen bilgiye göre, 29 Kasım tarihinde Tirebolu Lisesi Müdürü Ünal Pul, İlçe Emniyet Amirliği'ne başvurarak kendisinin İlçe Mili Eğitim Müdürü Ali Şanlı tarafından dövüldüğünü beyan ederek şikayetçi oldu. 7 gün rapor alan Pul, emniyette verdiği ifadesinde, okul binasında bulunan müdür yardımcısı odasında, Milli Eğitim Müdürü Ali Şanlı tarafında küfürlü sözler sarf edilerek dövüldüğünü iddia etti.

Müdür Ünal Pul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şanlı hakkında verdiği şikayet dilekçesinde, "29 Kasım tarihinde Tirebolu Lisesi ve Tirebolu Anadolu Lisesi arasında Espiye'de oynanacak olan müsabakada görevliydim. Bu sırada İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şanlı okula gelmiş. Okula beni çağırdı ancak görevli olduğumu belirterek gelemeyeceğimi söyledim. Ben mazeret bildirmeme rağmen müdür bey, telefonda bana sinkaflı kelimelerle ağır şekilde küfretti. Bende bunun üzerine Espiye'den Tirebolu'na okula geldim. Makamımda bekleyen ilçe milli eğitim müdürümüze neden bana telefonda hakaret ettiğini ve hasta anneme küfrettiğini sordum. ikimizde ayakta olduğumuz bir sırada bana iki tokat attı. Bende odayı terk ederek Espiye'deki maça geri döndüm. Akşam saatlerinde mesai bitiminden sonra emniyete giderek şikayette bulundum ve 7 gün rapor aldım" ifadelerini kullandı. Tirebolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şanlı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Okul Müdürü Ünal Pul'un kendisi tarafından dövüldüğü yönündeki iddialarının doğru olmadığını belirtti.

Şanlı'nın da Okul Müdürü Pul hakkında kendisine hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiyle kaymakamlığa dilekçe verdiği öğrenildi. Bu arada okul müdürü Pul hakkında soruşturma açıldığı ve soruşturma sonuna kadar açığa alındığı bildirildi.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber