Baykal:Bu seçimde atacağınız oyun büyük vebali vardır

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2009 16:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul - CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, 29 Mart yerel seçimlerinde atılacak oyların büyük vebalinin olduğuna işaret ederek, "O Deniz Feneri'nin Almanya'da mahkemede sorulup da Türkiye'de mahkemede sorulamayan hesabını sandıkta siz soracaksınız. Bu hesaplar sorulursa Türkiye düzelir" dedi.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı'nca Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde düzenlenen partiye katılım töreninde yaptığı konuşmada, bu yerel seçimlerin alışılmış seçimlerin ötesinde bir anlam taşıdığını, Türkiye'nin doğrultusuna yeni bir yön verme seçimi olacağını anlatan Baykal, Türkiye'de dürüst ve namuslu belediyeciliğin, rant peşinde koşan değil, hemşehrisine hizmet eden belediyeciliğin ortaya çıkacağını söyledi.

Baykal, bu seçimlerin sadece bir yerel seçim olarak kalmayacağını, ortaya çıkacak tabloyla hükümetin bile değiştirilebileceğini dile getirdi. "Sandığın tekin olmadığını, sandık ortaya kondu mu sandıktan ne çıkacağını milletin bileceğini" ifade eden Baykal, sandıktan çıkan sonuçla "dünyayı ben yarattım" diyenlerin ortaya çıkacak mecallerinin bile kalmayacağını söyledi.

Türkiye'nin geleceğinin şekilleneceği bir seçimin yapılacağını anlatan Baykal, milletin sesini ülke yönetiminde hissettireceklerini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber