İlköğretim öğrencisine dayak iddiası

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Mart 2010 15:23, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde çiftçilik yapan Mustafa Ç., ilköğretim öğrenci olan oğlu E.Ç.'nin cep telefonuyla mesajlaştığı aynı sınıftaki kız arkadaşının babası Dinçer D. ve Ercüment Ö. tarafından kaçırılıp, ölümle tehdit edilip, dövüldüğü iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Dinçer D. ise, suçlamaları kabul etmeyerek, ?Sadece iki tokat attım. Kimseyi kaçırıp, alıkoymadım? dedi.

Ortaca'da yaşayan kızı 14 yaşındaki S.D.'ye, sınıf arkadaşı 14 yaşındaki E.Ç.'nin atkı hediye ettiğini ve cep telefonundan mesajlaştığını öğrendi. Bunun üzerine Dinçer D., E.Ç.'yi telefonla arayıp, kızıyla bir daha görüşmemesi için uyardı. E.Ç.'nin uyarılarını ciddiye almaması üzerine Dinçer D., iddiaya göre, geçen Pazartesi günü saat 08.00'de okuluna giden E.Ç.'yi arkadaşı muhasebeci Ercüment Ö. ile otomobiline bindirerek kaçırdı.

Dinçer D., Ercüment Ö.'nün evinin bodrum katına götürdüğü E.Ç.'yi, burada tekme, tokat dövüp, ?Silah getirip ağzına sıkayım mı?' diyerek, ölümle tehdit etti. Daha sonra, E.Ç.'yi okuluna götüren Dinçer D., burada da tekmeleyerek, dövdü. Bu sırada gelen okul müdürü, E.Ç.'yi yerde acı içinde kıvranırken görerek yanına geldi. Ne olduğunu sorduğunda Dinçer D., ?Kızıma mesaj attığı için bir iki tokat attım? dedi. Okul müdürü, bunun üzerine E.Ç.'yi sınıfına gönderirken Dinçer D.'ye de okulu terketmesini söyledi.

E.Ç., yaşadıklarını okul çıkışında annesi Ayşe ve babası Mustafa Ç.'ye anlattı. Bunun üzerine ailesi, Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek Dinçer D. ve eski Belediye Başkanı AK Partili Salih Ö.'nün oğlu olan Encüment Ö.'den şikayetçi oldu. Mustafa Ç., dün de Ortaca Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Baba Mustafa Ç., ?Oğlum olay günü eve perişan şekilde geldi. Dudağı patlamış, dişleri kanıyordu. Daha sonra iki kez burnu kanadı. Gözünde de kanlanma meydana geldi. Bu olay onu çok etkilemiş. Geceleri, ?Dövmeyin' diye bağırarak, uykusundan uyanıyor. Oğlumun psikolojisi bozuldu. Bunu yapanlardan hesap sorulmalı? dedi.

Dinçer D. ise hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, ?Ben sadece iki tokat attım. Okul müdürüne bıraktım. Kimseyi kaçırıp, alıkoymadım. Kızıma mesaj atılıp rahatsız edildiği için mağdurken, suçlu durumuna düştüm? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber