'Kaymakam' Haberine İlişkin Memurlar.net'ten Açıklama

Geçen hafta içinde sitemize gelen, daha sonra da site editörleri tarafından derlenen bir mektup bugün, "Kaymakam: Senin eşin, benim eşimi balkonda görmüş, hoş geldin dememiş..." başlığı ile sitemizde yer almıştır. Haberde de belirtmiş olduğumuz gibi, haber her ne kadar hikaye tarzında yazılmış ise de, tüm detayları ile doğrudur. Ancak, sitemizi gerek yorum, gerekse de telefonla arıyan çok sayıda mülki idare amiri ise çok gereksiz alınganlık göstermektedir. Zira bu haber sadece bir kaymakama ilişkindir. Devamı için başlığa tıklayın.

Haber Giriş : 14 Şubat 2005 16:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ancak, bir hususun altını çizmek gerekmektedir, bu ülkede, vatandaşının bir kuruşuna sahip çıkan kaymakamlar, valiler bulunduğu gibi, atandığı yerde hemen ilk iş olarak lojman onarımı, makam aracı değişimi gibi işlerle uğraşan kaymakamlar da bulunmaktadır. Zaten, bu habere gelen yorumların bir kısmı da bu tür olayların olduğunu göstermektedir.

Ancak, bir kez daha belirtmek istiyoruzki: Burada amacımızı tüm kaymakamları zan altında bırakmak değildir. Amacımız sadece hala eski alışkanlıklarını sürdüren bir kısım mülki idare amirlerinin kendilerine artık çeki düzen vermeleri gerektiğini çarpıcı bir şekilde aktarmaktır. Zaten bu nedenle, sitemize kaymakamlardan ulaşan ve eleştiri içeren tüm yorumlar aynen onaylanmıştır. Bu arada, haddini bilmeyerek tehdit savuran, hakaret eden kişilerin yorumları onaylanmadığı gibi bu kişilerin üyelikleri de memurlar.net tarafından yasaklanmıştır.

Haberin yazılış süreci bundan ibaret olup, tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyan kaymakam veya valilerle bir alıp veremediğimiz olmadığı gibi, bu kaymakam ve valilere de sonsuz saygımız vardır. Yanlış anlamalara mahal vermemek amacıyla, ilgili haberin sadece ve sadece haddini bilemeyen ve her meslekte bulunabilecek çürük elmalar gibi algılanması gerektiğini belirterek, olayın komplucu bir mantıkla ele alınmasından dolayı üzüntü duyduğumuzu ve site olarak kaymakamlara özel bir kampanyanın taşeronluğunu yapma gibi amacımızın olmadığını vurgulamak isteriz.

Saygılarımızla

Memurlar.net

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber