Öğretmenin yaralandığı patlama: Bahçe sahibinin kardeşi istihbarat binbaşı çıktı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Nisan 2010 21:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydın'ın Söke ilçesine bağlı Bağarası beldesine bağlı Yeniköy'de patlama meydana gelen bahçedeki arama tarama çalışmaları sona erdi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, patlamada yaralanan öğretmenin 4 yıl önce satın aldığı bahçede jandarma ve polis ekipleri tarafından başlat ılan geniş çaplı aramada, 40 adet dolu bixi mermisi, 15 adet boş bixi mermisi, 3 adet Kalaşnikof marka silaha ait dolu mermi, 3 adet G3 piyade tüfeğine ait dolu mermi, 1 adet G3 piyade tüfeğine ait boş mermi bulundu.

Öte yandan, olayda yaralanan ve Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan öğretmen Cengiz Keskin'in gözlerindeki hasarın yanı sıra kolunda kırık olduğunun tespit edildiği ve tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Keskin'in kardeşi G.K'nın, Milli Savunma Bakanlığında İstihbarat Binbaşı olarak görev yaptığı öğrenildi.

Jandarma ekiplerinin olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattığı ve Yeniköy'de yaşayan bazı köylülerin ifadesine başvurduğu belirtildi.

Koçarlı ilçesinde öğretmenlik yapan Cengiz Keskin, Yeniköy'de kendisine ait mandalina bahçesini çapaladığı sırada meydana gelen patlamada yaralanmış ve bir gözünü tamamen, diğer gözündeki görme yeteneğini de büyük ölçüde kaybetmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber