SGK ile ilgili kişisel bilgilere 1 Kasım'dan beri ulaşılamıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2010 12:24, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kişisel bilgilerin korunması kapsamında internet sitesinde yayınlamakta olduğu bilgileri 1 Kasım 2010'dan itibaren e-Devlet Kapısı üzerinden www.turkiye.gov.tr adresine yönlendirdi. Ancak, 1 Kasım tarihinden bu yana vatandaşlar e-Devlet Kapısı sisteminden faydalanamıyor. Kasım ayı başından bu yana kişisel bilgilerine ulaşmak için www.turkiye.gov.tr adresine giren vatandaşlar, sayfanın görüntülenememesinden dolayı kişisel bilgilerini bulamıyor.

Konuyla ilgili olarak SGK internet sitesinden yayımlanan açıklamada, ?Kurumumuz internet sitesinde yayınlanmakta olan paydaşlarımız bilgilerinin 01/11/2010 tarihinden itibaren www.turkiye.gov.tr (e-Devlet Kapısı) üzerinden yayınlanması için gerekli çalışmalar tamamlanmış olup, bu tarihten itibaren kişisel bilgiler Kurumumuz www.sgk.gov.tr sitesinden yayınlanmayacaktır.

Yeşil Kart ve 2022 sayılı Kanun kapsamında yapılan uygulamalarda tüm Valilik/Kaymakamlıkların bu konudaki sorgulamalarının SOYBİS üzerinden yapılmasına ilişkin duyuru ve bununla ilgili yapılması gerekenler Devlet Bakanlığı'nın (Sn. Hayati Yazıcı) 21/06/2010 tarihli yazıları ile duyurulmuştu. Bu çalışma ile vatandaşlarımızın kullanıcı adı ve şifreleri ile e-Devlet Kapısı üzerinden kendi bilgilerine güvenli bir şekilde ulaşmaları sağlanmış olacaktır. Kamuoyuna duyurulur. Kişisel bilgileri içeren uygulamalara http://www.turkiye.gov.tradresinden erişebilirsiniz.? denildi.

Bu yazıyı gördükten sonra www.turkiye.gov.tr adresine giren vatandaşlar, faydalanmak istedikleri linkleri tıkladıklarında ?sayfa görüntülenemiyor.' yazısı ile karşılaşıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber