Adana'da emekli öğretmen intihar etti/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Şubat 2011 16:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADANA'da emekli öğretmen 57 yaşındaki Kemal İlbars, DSİ piknik alanında ilaç içerek intihar ederken bıraktığı notta, "Herkese çok yük oldum. Cenazeme kimse katılmasın" diye yazdı.

Bugün saat 11.00 sıralarında DSİ'ye ait piknik alanında yarı çıplak birini hareketsiz görenler polise haber verdi. Polis, yüzü ve elleri kan içinde olan kişinin Kemal İlbars olduğunu saptadı. Yanında çok sayıda ilaç kutusu bulunan İlbars, çağrılan ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne götürülmesine rağmen kurtarılamadı. İlaç içerek intihar ettiği öne sürülen İlbars'ın cebinden yakınlarına yönelik yazdığı not bulundu. İlbars'ın herkese yük olduğunu belirterek, cenazesine kimsenin katılmasını istemediğini yazdığı belirtildi. Cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna konulan İlbars'ın şunları yazdığı belirlendi:

"Herkese yük oldum. Bu yükü daha fazla kaldıramayacağım. Oğlum Burak, bu not eline geçtiğinde büyük ihtimal ben ölmüş olacağım. Cenazeme kimse katılmasın. Cenazemi yalnız sen kaldır. Cenazeme kan bağı olan kimse katılmasın, kimseye de haber vermeyin. Oğlum Burak, bu senden son isteğim ve arzum. Benim için üzülmeni istemiyorum. Sağlıcakla kal, Allah?a emanet ol."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber