6 Mayıs 2011'den önemli gündem başlıkları/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Mayıs 2011 09:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

06 Mayıs Cuma

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.Ayrıca köşkte Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği Başkanı Galip Demirel ve beraberindeki heyet Cumhurbaşkanı Gül'ü ziyaret edecek. (17.30/14.30)

Başbakan Erdoğan, bazı bakanlarla birlikte "Avrupa Ödülü Kazanan Kentler Birliği 2011 Yılı Genel Kurulu ve Gençlik Komitesi"nin Sheraton Otel'deki toplantısına katılacak. Erdoğan, Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'yı Merkez Bina'da kabul edecek. (10.00/15.00)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ümraniye, Üsküdar, Beykoz, Çekmeköy, Sancaktepe, Sultanbeyli, Tuzla, Pendik ve Kartal ilçelerini ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu, Yakacık Meydanı'nda tapu dağıtım törenine katıldıktan sonra halka hitap edecek. (10.00)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tuzla, Sultanbeyli, Kartal, Maltepe, Kadıköy ve Beşiktaş ilçelerini ziyaret edecek. (10.45)

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, İstanbul Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Can'ı ziyaret edecek. (18.15)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Sincan'ın Çokören köyünde Hıdırellez kutlamalarına katılacak. Babacan, daha sonra Sincanlı işadamlarına Sincan Lale Kültür Merkezi'nde 12 Haziran'da tekrar iktidar olmaları halinde ?ustalık dönemi' olarak belirtilen 3. AK Parti iktidarı döneminde neler yapacaklarını anlatacak. (10.30/19.00)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Kastamonu'daki saldırıda yaralanan polis memuru Metin Kuş'u tedavi gördüğü hastanede ziyaret edecek. (11.30)

Maliye Bakanı Şimşek Batman'da tekstil atölyelerini ziyaret edecek. Şimşek, işçilerle öğle yemeğinde bir araya gelecek.

Ünlü Türk düşünürü ve mutasavvıf Yunus Emre, Eskişehir'in Yunus Emre beldesindeki kabri başında törenle anılacak. (11.30)

BDP, Diyarbakır'da düzenleyeceği basın toplantısında seçim beyannamesini açıklayacak. (11.00)

Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan, idam edilişlerinin yıldönümünde Ankara'daki mezarları başında anılacak.

Adana eski Cumhuriyet Savcısı İlhan Cihaner'in Yargıtay 11. Ceza Dairesi'ndeki yargılanmasına devam edilecek.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Selçuk Ünal, Dışişleri Bakanlığı'nda basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Muğla'daki öğrenci olaylarında hayatını kaybeden Şerzan Kurt ile ilgili davanın ikinci duruşmasına Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. ( 10.30)

SPOR

Spor Toto Süper Lig'de 32. Hafta karşılaşmaları Eskişehirspor-Kayserispor maçı ile başlayacak. (20.00)

Cumartesi günü Bursaspor'la karşılaşacak olan Beşiktaş, akşam saatlerinde Bursa'ya gelecek.

Bursaspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam edecek.

Fenerbahçe'de Kardemir D.Ç. Karabükspor maçı hazırlıkları sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber