Şüphelileri kovalayan polis ekibi kaza geçirdi: 2 yaralı/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Aralık 2011 09:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Buca ilçesinde, şüpheli şahısların bulunduğu aracı takip eden polis ekiplerinden birine ait araç, yağışlı havada başka bir araca çarptı. Kazada, iki polis memuru yaralanırken, kaçmaya çalışan 3 şüpheli yakalandı.

Buca ilçesinde hareketli dakikalar yaşanmasıne neden olan olay, sabaha karşı saat 03.30 sıralarında Menderes Caddesi üzerinde meydana geldi. Devriye görevini yapan polis ekipleri, şüphelendikleri bir aracı incelemek için 'dur' ihtarında bulundu. Polisin ikazlarına rağmen durmayan 35 DA 5087 plakalı araç, hızla ara sokaklarda kaçmaya başladı.

Polis ile şüpheliler arasında kovalamaca yaşanırken, içinde üç kişinin bulunduğu aracı takip eden 35 A 48433 plakalı polis otosu, Erdem Caddesi 12 numara önünde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak, yol kenarında park halinde bulunan 35 AT 4700 plakalı araca arkadan çarptı. Kazada, polis otosunda bulunan polis memuru Battal Gürbüz'ün (36) sağ kolu kırılırken, meslektaşı Hüseyin Ölmez (28) ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Hayati tehlikeleri bulunmayan yaralılardan Gürbüz, Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ölmez ise İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekibinin kaza yapmasına neden olan zanlılar ise Buca Kop Mahallesi üzerinde araçlarını terk ederek yaya olarak kaçmaya başladı. Şüphelilerin peşini bırakmayan polis ekipleri, kaçan sürücü M.E. (33), kardeşi A.E. (26) ve A.E.'yi (32) yakalayarak gözaltına aldı. Buca Merkez Karakolu'na getirilen şüphelilerden sürücü M.E., ehliyeti olmadığı için polisten korkup kaçtığını iddia etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber