13 Nisan 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Nisan 2012 09:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

13 Nisan 2012 Cuma

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Libya Büyükelçisi Abdurrezzak Muhtar Abdülkadir ve vakıf üniversitelerinin mütevelli heyeti başkanlarını kabul edecek. (11.30/15.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'ı ziyaret edecek.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in de katılacağı Hilye-i Şerif sergisi Ayasofya'da açılacak. (14.30)

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, JW Marriot Otel'de düzenlenen ?Kamu Elektronik Ödeme Sistemi' tanıtım törenine katılacak. (11.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Bursa'da, Kastamonu Günleri etkinliğinin açılışını yapacak. Uludağ Üniversitesi'nde ?Bölgesel Gelişmeler Işığında Türk Dış Politikası ve Kamu Diplomasisi' konulu panele katılacak. (14.30-20.30)

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, enerjideki son gelişmeleri değerlendirecek. Bakan Yıldız Ankara'da Enerji Gazetecileri ve Medya Derneği'nin resepsiyonuna katılacak. (09.00-18.00)

TUSKON üyeleri, Ankara Sheraton Otel'de Bangladeş Başbakanı Sheikh Hasina ile ?Çalışma Kahvaltısı'nda bir araya gelecek. (08.30)

İstanbul'da düzenlenen ?Türkiye-AB İklim İşbirliği Fırsatlar, Faydalar ve Zorluklar' konulu Ulusal Re-CAP İklim Semineri'ne Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile AB İklim Bakanı Connie Hedegard katılacak. (09.55-11.00)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Belek Rixos Premium Otel'de düzenlenecek Uluslararası Yem Kongresi ve Yem Sergisi'ne katılacak. (09.00)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan İzmir'de, Hilton Oteli'nde 2. İş Kadınları Ticari Platformu'na katılacak. (10.00)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, şehit Uzman Çavuş Caner Kesimal'ın, Rize Ardeşen Merkez Camisi'nde kılınacak cenaze namazına katılacak. (12.30)

Sabah Gazetesi'nin eski sahibi Dinç Bilgin, 28 Şubat soruşturması ve gözaltıları Cihan Haber Ajansı'na değerlendirdi.

Medya Etik Ödülleri İstanbul Armada Otel'de sahiplerini bulacak. (20.00)

KCK davasının görülmesine Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (10.00)

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Erzurum'da, valilik, büyükşehir belediyesi, jandarma komutanlığı, emniyet müdürlüğü ile AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek. (11.00-20.00)

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e, Güney Kore'de askeri nişan verilecek.

Ateşkesin ilan edildiği Suriye'deki gelişmeler takip ediliyor.

AVRASYA FEED

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, zengin petrol ve doğalgaz yataklarının bulunduğu bölgeleri yabancı enerji şirketlerine yatırıma açacaklarını söyledi. Putin, bu bölgeleri vergiden muaf tutarak cazip bir ortam oluşturacaklarını ve yaklaşık 500 milyar dolarlık yatırım beklediklerini söyledi.

SPOR

Antalya'da devam eden Avrupa Halter Şampiyonası'nda erkekler 85 kiloda Fatih Baydar, podyuma çıkacak. (20.00)

Beşiktaş Futbol Takımı'ndan bazı oyuncular, Fulya Acıbadem Hastanesi'nde sporcu sağlık merkezinin açılışına katılacak. (14.30)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber