Melikgazi Belediyesi'nde emlak vergisi mesaisi

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nde emlak vergisi mesaisi yapılacak. Vatandaşların mağdur olmaması için belediye vezneleri cumartesi ve pazar günü çalışacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 11:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, açıklamasında, emlak vergisinin ilk taksidini yatırma süresinin 31 Mayıs günü son bulacağını hatırlattı. Büyükkılıç, belediye olarak vatandaşların mağdur olmaması, cezalı duruma düşmemesi için normal zamanda 3 olan vezne sayısını, hizmet binası içerisinde 7'ye çıkardıklarını belirtti. Yeni eklenen 7 belde ve İldem bölgesinde de toplam 8 vezneyi hizmete açtıklarını ifade eden Büyükkılıç, ?Böylece toplam vezne sayısını 15'e çıkartarak, oluşan yoğunluğu vatandaşlara yansıtmamak için tahsilât imkanı sağladık.? dedi.

Belediye Başkanı Büyükkılıç, vergi mükelleflerinin cezalı duruma düşmemeleri, Emlak Gelir Müdürlüğü'nün hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri olan 26-27 Mayıs günlerinde tam mesai yapacağını kaydetti. Vatandaşların, borçlarını belediye veznelerine yatırabilecekleri gibi internet üzerinden de ödeme yapabileceklerini belirten Büyükkılıç, ?Mükellefler isterlerse 412228 posta ve kredi kartı ile borçlarını yatırabilirler.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber