Şahinbey Kaymakamı'na vefa ziyareti

Tokat'ın Niksar'dan bir heyet, ilçede bir dönem görev yapan Gaziantep'in Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan'ı ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 13:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Niksarlı sivil toplum örgütleri, esnaf ve işadamlarından oluşan heyet, Kaymakam Turan'a görevinde başarılar diledi. Niksar'dan ayrılırken gözyaşlarını tutamayan Uğur Turan, Niksarlıların ziyaretinde de gözyaşına hakim olamadı. Turan, Niksar heyeti ile Gaziantep'in tarihi ve kültürel mekanlarını birlikte gezdi. Misafirlerine Zeugma Müzesi, Botanik Bahçesi, Hayvanat Bahçesi'ni gezdiren Turan, tarihi ve doğal güzellikleri ile ünlü Rumkale'de tekne turuna çıktı.

Nadir Çakmak, Şahman Açıkel, Nevzat Gündoğdu, Hasan Şerifler, İsmet Kabakçı, Ömer Çizmeci, Halis Kütükçü ve Gaziantep'te yaşayan Niksarlı yazar Hasan Mahir'in yer aldığı ziyarette heyet adına konuşan işadamı Sadullah Karataş, ?Niksar'da hizmetleri ile iz bırakan, insani ilişkileri ile insanların gönüllerinde taht kuran değerli kaymakamımız Uğur Turan Bey'i bizler Niksar'da çok sevdik. Kendisi Niksar'da ayrılırken bizleri ağlattı. Bizler yeni görevinde kendisine başarılar dilemek ve Niksarlılar adına kendisine teşekkür etmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Daha önce gelmek istememize rağmen iklim koşulları elvermediği için bu ziyareti bugüne yapabildik.? dedi.

Kaymakam Uğur Turan, Niksarlılara ince düşüncelerinden dolayı teşekkür etti. Niksarlıları çok sevdiğini, onlarla beş yılda çok güzel şeyler paylaştıklarını ifade eden Turan, ?Bizleri unutmayıp kadirşinaslık göstererek ziyarete gelen Niksarlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Ülkemize hizmet etmek bizim görevimiz. Halkımızı hiçbir ayrım göstermeden çok seviyoruz. Görev yerimiz değişti, ama Niksarlıları ve Niksar halkını unutmadım.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber