AK Parti Milletvekili Demir: Hükümetin karnesi pekiyi

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, 10 yıldır ülkenin kalkınması, gelişmesi için her alanda devrim niteliğinde çalışma yapan AK Parti'nin tüm derslerinin pekiyi olduğunu, halkın gözünde sınıfını her zaman takdirle geçtiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 14:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Esnaf gezisini sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, İlkadım ilçesi 56'lar Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde vatandaş ve esnafla bir araya geldi. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Muhiddin Arslan, il ve ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kollarından partililerin katıldığı ziyaretlerde milletvekili Mustafa Demir, güzergahta iş yeri bulunan esnafa uğrayıp ellerini sıktı, sorunlarını dinleyip, sohbet etti. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyaretlerde Demir, özellikle kıraathanelerde vatandaşlarla çay içip, uzun süre vakit geçirdi.

Halkın takdiri ile iktidar olan ve vekalet alarak ülkeyi yöneten AK Parti'nin her yıl oylarını artırdığını, halk desteğinin ise giderek arttığını ifade eden Demir, halkın kendilerine inandığını, güvendiğini kaydetti. Her alanda yapılan devrim niteliğindeki çalışmaların ülkeyi bir anda kalkındırdığını, artık geçmişte yaşanan sorunların bir çocuğunun yaşanmadığını dile getiren Demir, vekalet verdikleri AK Partili siyasilerin çalıştığını, hizmet ettiğini gören halkın desteklerinin güçlerine güç kattığını belirtti.

AK Parti'nin karnesinin her zaman çok iyi, derslerinin hep pekiyi olduğunu vurgulayan Demir, "Çalışınca derslerimizde tam notla geliyor. Halkımız bize hep tam not vererek pekiyi diyor. Sınıfı da bu sayede takdir ile geçiyoruz. Halkımızdan iyi not almak, takdir görmek bizlere daha şevk veriyor, daha çok hizmet için çalışmamızı sağlıyor. Halkımızın verdiği bu güç olmasa, biz bu kadar çalışmayı yapamaz, ülkeyi kalkındıramaz, geliştiremezdik. Eksiklikler mutlaka olur ama önemli olan bu eksikliklerin de giderilmesi için iyi niyetle çalışmak mücadele etmektir. Biz yıllardır birçok sorunla mücadele ediyor, üstesinden geliyoruz." dedi.

Demir, AK Parti iktidarının yaptığı çalışmaların iyi değerlendirilmesi, yakından takip edilerek ülkeye nasıl fayda sağlandığının görülmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber