Alipaşa İlköğretim Okulu'ndan 'Mezunlar Günü'

Çorlu'nun en eski ve köklü eğitim - öğretim kurumlarından Alipaşa İlköğretim Okulu, "Mezunlar Günü" düzenledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 23:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çorlu'nun en eski ve köklü eğitim - öğretim kurumlarından Alipaşa İlköğretim Okulu, "Mezunlar Günü" düzenledi. Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen de katıldı.

Okul öğrencilerinin hazırladığı gösterilerin, okul bahçesini dolduran öğrenci velileri ve geçmiş dönemlerin mezunlarına sunulmasının ardından konuklara pilav ikramında da bulunuldu. Mezunlar gününde sahne alan okulun öğrencileri, modern danslardan halk oyunlarına kadar pek çok alanda hünerlerini sergilediler. Öğrencilerin başarılı performansları, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Alipaşa İlköğretim Okulu Müdürü Muharrem Kerimoğlu, "Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizi buluşturmak ve geçmiş güzel günleri anmak üzere düzenlediğimiz Mezunlar Gününe katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Geleneksel hale dönüştürmeyi planladığımız bu etkinliğimize, gelecek yıllarda ilginin daha da artacağını umuyorum" dedi.

Kerimoğlu, mezunlar gününe dair duygu ve düşüncelerini, 12 Mayıs 1990 tarihinde yazmış olduğu bir şiiri okuyarak paylaştı.

Alipaşa İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen mezunlar gününe, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, MHP Çorlu İlçe Başkanı Hasan Uzun, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Alipaşa İlköğretim Okulu'nun geçmiş dönem öğretmenleri, mezun öğrencileri, öğrenci velileri, okulun şimdiki öğretmen ve öğrencileri de katıldılar.

Mezun öğrencilerin tespit edilebilmesi ve benzer etkinliklerde yeniden ulaşılabilmesi adına, mezunların iletişim bilgilerinin alındığı mezunlar gününde, mezunların hatıralarını aktarabilmesi için bir anı defteri de oluşturuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber