Araçtaki yangın tüpünden eroin çıktı

İstanbul'da narkotik polisinin bir aracı durdurarak yaptığı aramada aracın özel bir bölümüne gizlenmiş 84 kilogram eroin ele geçirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 12:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

4 şüphelinin yakalandığı operasyonda eroinin bir bölümünün araçtaki yangın tüpü içine gizlenmesi polisin dikkatinden kaçmadı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü timlerinin yaklaşık 3 aylık bir çalışma ile peşine düştüğü zanlılar sevkiyat için harekete geçti. İran'dan Türkiye'ye getirildiği tahmin edilen uyuşturucunun ele geçirilmesi için önlem alan narkotik timleri Ataşehir civarında seyir halinde bulunan kamyonete operasyon yaptı. Araçtakileri gözaltına alan polis aracı didik didik aradı. Özel bir ekip tarafından araçtaki koltukların arka kısmındaki zulayı ortaya çıkaran polisler 84 kilo 300 gram eroin ele geçirdi. Araçtaki yangın tüpünden de şüphelenin polisler tüpü de açmaya karar verdi. Tüp içinden toz halinde yaklaşık 4 kilogram eroin çıktı. Şüphelilerle birlikte 2 bin 50 euro paraya da el konuldu.

Operasyon kapsamında aracın şoförü N.G ile adreslerinde gözaltına alınan M.D., H.Ş., H.K emniyetteki ifadelerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı. Uyuşturucunun Avrupa ülkelerine götürülmeye çalışıldığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber