Zabıtadan pazar mesaisi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, özellikle pazar günleri Kemeraltı ve Konak çevresinde 50 kişilik bir ekip ve İzmir Emniyet Müdürlüğü desteğiyle kapsamlı denetimler gerçekleştirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 16:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, özellikle pazar günleri Kemeraltı ve Konak çevresinde yoğunlaşan işportaya göz açtırmamak için oluşturduğu 50 kişilik bir ekip ve İzmir Emniyet Müdürlüğü desteğiyle kapsamlı denetimler gerçekleştirdi.

Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine geçtiğimiz Pazar günü genişletilmiş bir ekiple yapılan denetim sonucunda, işportacıların satmaya çalıştığı bayan çantası, gözlük, eşofman, forma, kot pantolon, traş makinesi, bijuteri, çatal kaşık seti v.b ile çeşitli gıda maddelerine el konuldu. Çevre illerden gelen işportacıların da Kemeraltı'nda satış yapmaya çalıştığını tespit eden Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı yetkilileri, bundan böyle her Pazar günü yapılan periyodik denetimin ?genişletilmiş? ekiple daha kapsamlı bir şekilde sürdürüleceğini ve işportaya izin verilmeyeceğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber