Didim'de okul idarecileri eğitime alındı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Uzaktan Eğitim Programı kapsamında Didim'de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli, şube müdürleri ve okul idarecileri hizmet içi eğitimlere tabii tutuluyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 21:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanlığının Uzaktan Eğitim Programı kapsamında hizmet içi eğitim seminerleri Didim'de de veriliyor. 8 Haziran'a kadar sürecek olan 5 günlük eğitimler Esra Karakaya Anadolu Lisesi salonunda tele konferans yöntemiyle veriliyor. Eğitimlere İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, Şube Müdürleri Mehmet Apaydın ve Mehmet Çoban, Okul Müdürleri ile idareciler katıldı. 5 gün sürecek hizmet içi eğitim seminerlerinde Prof. Dr. Emin Karip Okul Liderliği, Funda İşyapan Meslek etik ilkeleri, Doç Dr. Cemil Yücel Kurum Kültürü, Yrd. Doç. Dr Adnan Boyacı Stratejik yönetim ve Okul Geliştirme, Yrd. Doç. Dr. Engin Aslanargun Performans değerlendirme Alişan Kapaklıkaya Ekip yönetimi ve takımdaşlık, Münir Arıkan Etkili iletişim becerileri, Doç.Dr. Ömer Açıkgöz Değişim ve yönetim ve Prof. Dr. Selahattin Turan Değişen Dünyada Liderlik konularında eğitimler verecek.

Hizmet içi eğitimler kapsamında önümüzdeki hafta ise Gonca İlköğretim Okulunda İlköğretim Okulu idarecilerine, Müdür yardımcılarına ve AR-GE'den sorumlu öğretmenlere iki gün süreli eğitimler verileceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber