Parseker: Ticaret Kanunu'nun 50 maddesi değişecek

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi İlhan Parseker, Temmuz 2012 itibariyle yürürlüğe girecek olan Yeni Türk Ticaret Kanunu'nda (YTTK) 50 maddenin değişeceğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 18:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şube Başkanı Cemal Balabanoğlu ve beraberindeki heyetin, BTSO ziyaretinde konuşan Parseker, ?Geçtiğimiz hafta TOBB ve Hükümet arasındaki görüşmeler neticesinde, sakıncalı görünen 80 maddenin 50'sinde değişiklik yapılması konusunda mutabakata varıldı.? dedi.

BTSO'nun, sanayicilerin çatı kuruluşu olduğunu belirten Parseker, sanayicilerin sorunlarının tespit edilmesinde STK'lar ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını, fikir alışverişlerine açık olduklarını dile getirdi.

1889 yılında kurulan ve 123 yılı geride bırakan BTSO'nun yeni yaşını kutlayan TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Balabanoğlu ise TÜMSİAD'ın Türkiye'de 52 şubeye ulaştığını belirtti. Balabanoğlu, TÜMSİAD'ın üye yapısının ağırlıklı olarak KOBİ'lerden oluştuğunu ve KOBİ'lerin ufuklarını genişletmek adına çalıştıklarını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber