Manisa'da Ulaşım Koordinasyon Merkezi yapılıyor

Manisa Belediyesi, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKM) çalışması başlattı. Belediye, UKM hizmet binasının ihalesini yaptı. UKM hizmet binası, Belediye hal binası karşısında yapılacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2012 12:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehir içi toplu ulaşım sisteminin tamamen bu hizmet binasından takip edileceğini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 80 adet enjeksiyonlu beton kullanılarak zemin iyileştirilmesi yapılacağını, ardından temelin atılacağını söyledi.

Ergün, ?Şehir içi toplu ulaşımda dönüşüm çalışmamızı tamamladıktan sonra, sürücülerimize Ulaşım Koordinasyon Merkezi hizmet binası sözünü de vermiştik. İhale sürecini tamamlar tamamlamaz, hemen çalışmalara başladık.? dedi. Manisa'da sık başvurulmayan enjeksiyon sistemiyle zeminde iyileştirme yapacaklarını aktaran Ergün, ?Ulaşım Koordinasyon Merkezi hizmet binası, yaklaşık 450 metrekare alan üzerine oturacak. Bu binanın da bitmesiyle araçların seyirleri daha ayrıntılı bir şekilde kontrol edilebilecek. Kış mevsimine girmeden buradaki çalışmalarımızı tamamlamayı düşünüyoruz.'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber